Käsityökoulun näyttely avautuu Muotoiluakatemialla pe 8.5.2015

Kuopion Rouvasväenyhdistyksen käsityökoulun kevätkausi on kohta päätöksessä ja käsityökoululaisten tekemät työt, niin lasten kuin aikuistenkin, kootaan yhteisnäyttelyyn Kuopion Muotoiluakatemian aulaan.

Lasten käsityökoulu kokoontui torstaisin ja aikuisten Käsityön aika keskiviikkoisin sekä pienten lasten vanhemmille suunnattu Kaunis arki -käsityökahvila perjantai-aamuisin. Käsityökoulun kevään teemana oli romantiikan aika. Siihen liittyvät luonto, mielikuvitus ja mystiikka ovat olleet inspiraationa suunnittelussa ja yhdistyvät valmiissa tuotteissa ajanmukaisiin trendeihin ja materiaaleihin.

Lapset ovat mm. tehneet muistipelikortteja, kokeilleet kirjansidontaa ja maalanneet omat mukit. Aikuiset ovat harjoitelleet tekstiilikäsityön perustekniikoita ja kokeilleet monipuolisesti erilaisia tekemisen tapoja: ompelua, kankaankuviointia, kirjontaa, vaate- ja korusuunnittelua sekä virkkausta ja sommittelua.

Kuopion Rouvasväenyhdistyksen
Käsityökoulun oppilastöiden näyttely
8.–28.5.2015, ma–pe klo 9.00–15.00
Kuopion Muotoiluakatemian aulassa, Piispankatu 8