Muotoiluleiri

muotoiluleiri

Kuopion Rouvasväenyhdistyksen Käsityökoulu järjestää lasten (7-13 v.) muotoiluleirin 13.-17.6.2016.  Muotoiluleiri kokoontuu Käsityökoululla ma-pe klo 9-15.

Leirin teemana on kierrätys, jota lähestytään muotoilukasvatuksen näkökulmasta.

Muotoiluleirin aikana tutustutaan erilaisiin kierrätysmateriaaleihin tutkimalla, tekemällä ja kokemalla. Muotoiluleirin teemana ”Kierrätyssankari”. Viikon aikana tutustutaan kierrätettäviin materiaaleihin, kestävään muotoiluun ja tuotteen elinkaareen. Leiriläinen luo kierrätyssankarin, jolle suunnitellaan ja valmistetaan puettava univormu kierrätettävistä materiaaleista muotoillen. Leirin aikana valmistetaan kierrätyssankarin kalusteita Muotoiluakatemian sisäpihalle ja ollaan mukana toteuttamassa yhteisöllistä kierrätystyöpajaa.

Ohjaajana toimii Anna Räisänen yhdessä lasten Käsityökoulun apuopettaja Sami Kettusen kanssa.
Sisäpihan huonekaluja suunnitellaan ja valmistetaan muotoilija Ott Kangurin johdolla.

Leirin hinta on 150 euroa/lapsi (sisaralennus 50 %), leirin hintaan sisältyy lapsen lounas.
Mukaan mahtuu 10 leiriläistä!

Ilmoittautumiset 3.6.2016 mennessä osoitteeseen: office@designkuopio.fi

Lisätietoja: Anna Räisänen, muotoilija, käsityönopettaja, puh. 044 731 8003, anna.raisanen@designkuopio.fi